Skyltar

 

Fasadskyltar

Skyltar kommer i många olika utföranden och vi hjälper dig med dem alla.
Oavsett om det gäller en mindre plåtskylt eller större ljusskyltar så ser vi till att hitta den bästa möjliga lösningen för just ditt behov.

 

Ljusskyltar

Ljusskyltar är ett jättebra sätt att exponera ett varumärke och stärka sin identitet. Vi erbjuder olika typer av ljusskyltar för att uppfylla just ditt behov.

En ljusskylt kan bestå av fristående profilbokstäver eller vara utformad som en ljuslåda, de kan tillverkas i en mängd varierande material och med olika effekter på ljuset, Vi gör ljuslådor med LED-ljus vilket ökar livslängden och sänker energiåtgången jämnfört med lysrör.

 

Taktika skyltar / punktskrift

En taktil skylt är en skylt som kan läsas genom känsel. I stället för tryckt text är en taktil skylt försedd med upphöjd skrift, upphöjda piktogram samt braille-skrift (punktskrift). Sedan 2010 är det lag i Sverige på att alla offentliga byggnader ska vara försedda med taktila skyltar för att underlätta för personer med nedsatt eller ingen syn.

Förutom texten på skylten är kontrasten mellan färgerna och skyltarnas placering särskilt viktigt när det gäller taktila skyltar.

 

Profilskyltar

Profilbokstäver är en snygg skyltlösning för att få ert företag att sticka ut på bästa sätt. Det är en skyltvariant där varje bokstav eller symbol tillverkas var för sig. Det finns allt från enkla profilbokstäver i PVC till bak- eller framåtbelysta profilbokstäver med LED.

De kan tillverkas i flera olika material såsom metall, akryl, PVC eller trä.

Monteringen av skyltarna görs ofta direkt mot vägg, på en ram, aluminiumplåt eller monteras med distanser.

 

Informationsskyltar

Behöver du tydligt markera upp något, upplysa omgivningen gällande en viss information eller skylta upp vägen till olika avdelningar på företaget?

Informationsskyltar används när det handlar om att förmedla information – oavsett vad, när eller hur den ska förmedlas. Det är viktigt att skyltarna är tydliga och lättförståeliga i sin utformning. Det finns mängder av olika informationsskyltar som används i helt olika sammanhang. Informationsskyltar utomhus kan behövas till allt från att markera upp sophantering till att upplysa kunder om butikens öppettider eller informera om gällande regler på platsen.