Fordonsdekor

 

Bildekor

Din fordonspark är en effektiv marknadsföringsmöjlighet där du kan nå många till en mycket låg kontaktkostnad jämfört med traditionella reklamformer. Dina bilar ska ändå ut på vägarna, så varför inte använda dem som rullande reklampelare? Bilreklam kan vara allt från bara företagets logotyp till en effektfull helfoliering som verkligen syns. Det kan också användas för att skapa extra uppmärksamhet kring reklamkampanjer, evenemang eller sponsring.

 

Helfoliering

En helfoliering innebär att man klär hela bilen i vinyl. Detta både skyddar din bil mot olika typer av skador samt förändrar utseendet utan att påverka priset negativt vid en eventuell försäljning.

 

Delfoliering

Självklart går det även bra att bara foliera detaljer för att ge bilen ett nytt utseende, kanske svar tak eller röda backspeglar. Eller Chrome delete (som innebär att man folierar allt chrome på bilen till blanksvart till exempel) som är vanligt bland Tesla ägare, och även andra bilägare också för den delen.

 

Övriga fordon

Vi sätter inte bara vinyl på bilar, det går utmärkt att sätta på allt från bussar och tåg till kylskåp eller varför inte snygga till robotgräsklipparen med en egen design.