Skyltar

Vi har egen produktion av skyltar i olika material och för olika användningsområden. Maskinskyltar till industrin, fasadskyltar, reklamskyltar, namnskyltar, trafikskyltar, varningsskyltar mm.

Fordonsdekor

Vi utför all slags fordonsdekor och vinyl/grafik på personbilar, skåpbilar, lastbilar och bussar. Allt ifrån logotyper, stripes och olika budskap till helfoliering, s,k carwraping.

Gravyr & Fräs

Gravyr med olika metoder, i flera olika material. Resultatet är fina skyltar/paneler som står emot mycket slitage. I våra fräsmaskiner tillverkar vi paneler, skalor och olika specialanpassade snickeriarbeten.

Storbildsprint

Hos oss kan du beställa printade vepor i olika material och storlekar. Vi printar banderoller, canvastavlor, roll-ups och fototapeter.

Dekaler

Dekaler, klistermärken, etiketter, utskuren text och grafik. Kärt barn har många namn. Vi tillverkar alla slags dekaler med utförande och kvalité efter kundens önskemål.

Skyltsystem

Signet skyltsystem har funnits sedan början av 1990 talet. I dag finns det i ett 50 tal länder och kännetecknas på världsmarknaden som ett högkvalitativt svensktillverkat skyltsystem.

Originalarbeten

Hos oss får du hjälp med att ta fram din egen logotype och företagsprofil. Vi förstår vikten av att synliggöra din affärsidé och med hjälp av färg och form ser vi till att du sticker ut på din marknad.

Trycksaker

Visitkort, foldrar, broschyrer, affischer, brevpapper, häften, flygblad, kuvert. SIKAB tillgodoser alla era behov av trycksaker!

Reklam- & Expomaterial

Vi erbjuder ett brett utbud av giveaways med eller utan tryck. Dessutom kan vi hjälpa er med expomaterial för mässor, precis som ni vill ha det!