Print

 

Planprint

I vår planprinter printar vi på i stort sett vilka material och produkter som helst, såväl hårda som mjuka, så länge de är plana, tex. trä, metall, glas, plast och även med vit täckande färg.

Printningen går till så att materialet ligger still på ett vakuumbord och printerhuvudet rör sig ovan printytan. Vår planprinter fungerar för material upp till 50 mm tjocklek och maximal printyta är 2500×1300 mm.

 

Dekaler

Dekaler har otroligt många olika användningsområden. De används främst för uppmärkning, både permanent och tillfälligt. Men även för marknadsföring eller som giveaways. Våra dekaler kan skäras i vilken form som helst och levereras antingen styck-packade eller på ark.

Dekaler utan laminat passar vid tillfällen då dekalen inte ska användas så länge. Dekaler med laminat passar vid permanent montering på släta ytor. Laminatet gör att dekalernas yta blir betydligt tåligare.

 

Rollup

Rollup är en riktig klassiker inom varumärkesprofilering. Vi delar in våra rollups i två olika kategorier; standard och premium – samtliga är stadiga och funktionella. Våra rollups finns i flera olika storlekar efter behov.

Med sitt breda användningsområde är en rollup favorit bland många och passar lika bra i butik som på mässa. Den är enkel att frakta och tar nästan ingen plats alls under förflyttningen.

 

Väggdekor

Vill du ha din logga eller kanske dina kärnvärden eller andra budskap på väggen? Väggdekor är en mycket bra produkt när man vill få upp snygga budskap på väggarna.

Vi kan även leverera fototapet om du vill göra en mer permanent installation på väggen.

 

Banderoller & Vepor

Banderoller och vepor är bra alternativ när man vill få ut stora budskap till låg kostnad. För dessa produkter finns det flera olika material att välja mellan beroende på placering, användningsområde och hur länge budskapet ska sitta uppe.

Vi har inga begränsningar i storlek eller kvantitet. Banderoller och vepor kan användas i alla tänkbara sammanhang; som byggskyltar, arenareklam, fasadintäckning, staketintäckning, backdrops ren dekoration mm.