Reklam & Expo

 

Trycksaker

I en allt mer digitaliserad värld finns det en tendens att undervärdera effekten av trycksaker. Men just för att världen är så digitaliserad kan något så ”gammaldags” som en broschyr, ett flygblad eller något annat tryckt material vara just det som gör att du skiljer dig från mängden. Vi kan leverera allt från visitkort till produktkataloger.

 

Giveaways

En giveaway är helt enkelt en produkt man delar ut. Det är ett led i förtagets eller organisationens marknadsföring. Det är ett av de smartaste sätten att för relativt billig peng nå ut. En riktigt bra giveaway är något som mottagaren gärna tar emot och kanske använder vid flera tillfällen. Det kan också vara en produkt som är starkt förknippad med ett visst event.

 

Mässmonter

Vi erbjuder ett flexibelt och lättmonterat mäss-system. I samma ramkonstruktion kan du sätta LED-skärmar, skivpaneler och tygpaneler. Systemet lämpar sig för byggnation av mässmontrar, shop-in-shoplösningar, butik osv.

Ett system med standardmoduler som gör det enkelt att planera och bygga. Vi ritar tillsammans med dig upp din egen lösning. I systemet erbjuds även LED paneler till ramkonstruktionen.

 

Mässmaterial & Event

Oavsett om du ska ställa ut på mässa eller bara vara med på ett litet event så kan du behöva reklammaterial.

Vi levererar allt du behöver, det kan vara mässdiskar, takskyltar, godis, flaggor, pop-up väggar, broschyrställ, tält med eget tryck, vepor eller banderoller.