Vävtejp

PE-belagd Bomullsvävtejp. Benämns ofta som silvertejp eller duct tape, – och är lämplig i situationer som ställer krav på styrka, flexibilitet, häft- och tätningsförmåga. Vävtejper är idealiska inom bygg och industri. Finns ett brett sortiment av olika kvalitéer och egenskaper samt i matt och olika färger.

 

tesa 4662 Vävtejp – 48mm x 50m 24rl/fp. Finns även i andra dimensioner.

4662 är en stark vävtejp. Den har en baksida av 27 maskors vävd PET/bomullstyg som är belagd med ett naturgummiklister tjocklek 0,23mm. Självhäftande tejp med vanliga vävtejpsegenskaper, lämplig för många olika användningsområden. Förträfflig vidhäftning även på ojämna och smutsiga underlag (t.ex. murverk, virke).

 

tesa 4663 Vävtejp – Silvertejp – 48mm x 50m 24rl/fp. Finns även i andra dimensioner.

4663 är en extra stark vävtejp. Den har en baksida av 34 maskors vävd PET/bomullstyg som är belagd med ett tryckkänsligt naturgummiklister. Den har hög brottstyrka jämfört med vanlig vävtejp är vattenavvisande och formbar lämpligt till fastsättning av konstruktions- och skyddsfilm, försegling av rör och kanaler mm. Tjocklek 0,29mm. Färg silver.

 

CA12030 – Vävtejp Bygg – 50mm x 50m 18rl/fp. Finns även i andra dimensioner.

En vävtejp av extra hög kvalité framtagen speciellt för professionella användare såsom byggare och andra hantverkare. Tejpen har god beständighet mot vatten och både höga och låga temperaturer. Den är smidig och följsam, med bra vidhäftning och hög draghållfasthet. Finns i färgerna silvergrå och svart. t. Den har en vävtäthet av 54 trådar per tum. Är även lämpad för diverse applikationer där en stark tejp behövs. Tjocklek 0,26mm.

 

CA12032 – Vävtejp “Silvertejp” – 50mm x 50m 18rl/fp.

Proffs vävtejp av allra högsta kvalité för de mest krävande tillämpningar där endast en särskilt stark tejp kan komma ifråga. Tejpen har en extra kraftig och tät väv som ger den mycket hög draghållfasthet. Den är smidig och följsam, med bra vidhäftning och mycket hög draghållfasthet. Tejpen är samtidigt lätt att rulla av och riva av för hand. Färg silvergrå. Den har en vävtäthet av 70 trådar per tum. Tjocklek 0,32mm.

user

Stefan Nordström

Säljare tejp / Teknisk support

T. 0550-41 06 41

M. 070-548 30 60

E. stefan@sikab.se