Matt- och mässtejp

Tejp som används för permanent eller temporär läggning av mjuka och hårda mattor. För mässor finns specialtejper som inte lämnar några limrester och är NEC-godkänd.

 

PC030 – Dubbelhäftande Mattejp/Vävtejp “Extra Stark” – 50mm x 25m 36rl/fp.

Den används för sammanfogning av de flesta material i normal rumstemperatur. Den är lämplig som mattejp, dock inte mot mattor och golv som innehåller mjukgörare, t.ex. vinylgolv. Tejp består av en Polyestervävsbärare belagd på båda sidor med ett syntetgummibaserat hotmelthäftämne. Tjocklek 0,25mm

 

PC032 – Dubbelhäftande Mattejp Allround – 50mm x 25m 36rl/fp.

Allround monteringstejp för mattläggning och fastsättning av olika föremål. Passar tillsammans med de flesta material, men inte på PVC-ytor, då den inte är mjukgörarbeständig. Tejpen ska inte användas utomhus eller utsättas för solljus. Tejpen består av en Polypropylenfilmbärare och ett hotmelthäftämne. Tjocklek 0,05mm.

 

PC034 – Dubbelhäftande Mattejp Avtagbar – 50mm x 25m 24rl/fp.

Avtagbar mattejp där ena sidan av tejpen inte lämnar häftämnesrester efter sig vid borttagandet. Observera att den mer gröna sidan ska monteras mot golvet och den mer vita sidan ska monteras mot mattan. Den lämpar sig vid tillfälliga arrangemang som mässor och annat. Tejpen består av en Polyetenvävbärare belagd på en sida med ett syntetgummibaserat hotmelthäftämne med differentierad vidhäftning. Tjocklek 0,36mm.

 

RS360 Dubbelhäftande Mattejp NEC-Godkänd – 50mm x 50m 24rl/fp.

För temporär läggning av mattor på släta golv i t.ex. mässhallar. Lättare häftämne mot golvet och starkare mot mattan. Lätt att ta bort. PE filmen är märk med NEC. Tjocklek 0,11mm Färg transp.

user

Stefan Nordström

Säljare tejp / Teknisk support

T. 0550-41 06 41

M. 070-548 30 60

E. stefan@sikab.se