Gaffatejp

Gaffatejp är en stark, matt, vävtejp som används främst inom teater, film, ljus, ljud och scenarbeten. Tillskillnad från silvertejp är häftämnet i gaffatejp balanserat så att det avlägsnas lätt utan att lämna limrester. Finns ett komplett sortiment och färger inom Art & Entertainment.

 

Gaffatejp-195 Matt vävtejp –  50mm x 50m 24rl/fp. Finns även i andra dimensioner.

Premium tejp, lätt att riva av för hand, lämnar inga häftämnesrester och dess matta yta ger inte upphov till ljusreflexer. Den kan användas för ett antal olika applikationer, såsom fixering, tätning, skarvning och märkning. Dess främsta användningsområde är som gaffertejp inom film och teater där den används för att fästa, fixera och märka kablar och sladdar och att fästa mattor och ljusriggar. Finns i svart, vit och silver. Tjocklek 0,30mm

 

Gaffatejp-195FL Flouroserande vävtejp –  50mm x 50m 24rl/fp. Finns även i andra dimensioner.

Premiun kvalité 195FL är flouroserande och för övering samma egenskaper som Gaffa-195. Tejpen är lätt att riva av för hand, lämnar inga häftämnesrester och dess matta yta ger inte upphov till ljusreflexer. Den kan användas för ett antal olika applikationer, såsom fixering, tätning, skarvning och märkning. Dess främsta användningsområde är som gaffertejp inom film och teater där den används för att fästa, fixera och märka kablar och sladdar och att fästa mattor och ljusriggar. Finns i grön, orange, rosa och gul. Tjocklek 0,30mm

 

tesa 53949 Matt vävtejp “Teatertejp” –  50mm x 50m 18rl/fp. Se datablad.

Icke-reflekterande polyetenbeklädd belagd högklassig tygtejp. 53949 PV2 är en matt vävtejp som är speciellt framtagen för underhållningsbranschen. Produkten har en baksida av PE-belagt 80 maskors PET-väv som försetts med naturgummihäftämne. Andvänding på scen/bakom scen, vid arbete på teater, opera, bio och konserthallar där det är viktigt att få en icke-reflekterande yta. Tjocklek 0,31mm finns i svart, vit och grå.

 

Gaffatejp –  50mm x 50m 18rl/fp. Finns även i andra dimensioner. Se datablad.

Den kan användas för ett antal olika applikationer, såsom fixering, tätning, skarvning och märkning. Dess främsta användningsområde är som gaffertejp inom film och teater där den används för att fästa, fixera och märka kablar och sladdar och att fästa mattor och ljusriggar. Tejpen är lätt att riva av för hand, lämnar inga häftämnesrester och dess matta yta ger inte upphov till ljusreflexer. Tjocklek 0,305mm finns i flera fäger.

user

Stefan Nordström

Säljare tejp / Teknisk support

T. 0550-41 06 41

M. 070-548 30 60

E. stefan@sikab.se